Fredagspump

Sov rätt dåligt, vaknade flera gånger och ingen ställning var skön. Nästan så jag övervägde att lägga mig som en boll på min pläd och testa lyckan där. 

Men jag var ändå taggad till lunch-passet som såg ut såhär;

A. 3 hang power cleans 4set

B1. Seated dumbbell shoulder press @ 3×1 8-10reps 3set

B2. Ring biceps curls @ 40×1 8-10reps

C1. Half kneeling pallofpress @ 2222 4-5reps/side 2set

C2. Powell raise @ 30×1 4-5reps/arm 2set

Under första seten av hang power clean hade jag sån fart med stången att den slog mig under hakan, nästan så jag trodde tänderna skulle ryka. Men dem sitter kvar tillsammans med en svullen haka. Så kan det gå. I övrigt kändes passet mycket bra och jag är ännu mer nervös inför söndagen nu. 

——

Och jag spricker av önskan och längtan att få bli kallad till prövningen och komma därifrån med godkänt resultat, att få det där brevet i december att man är utvald, så jag kan börja på polishögskolan! Ahhh!! 

Publicerat av

sandra

Utåtriktad och positiv med en nypa ‘teaterapa’ i rätt sällskap. Spontan och alltid glad, älskar styrketräning och tatueringar. Skulle gärna äta choklad alla dagar i veckan.

2 reaktioner på ”Fredagspump”

Kommentera