Klubbmästerskapet CFUA

Jag måste ju erkänna att jag är bra nervös inför söndagens tävling. Det är min första, någonsin. Jag tänker att jag borde se det som en kul grej bara, inte vara så nervös och inte ha några speciella förväntningar. Men jag känner mig själv – och det är en tävling i mitt huvud. En tävling mot mig själv. En tävling jag vill ge mitt allt på.. och bevisa för mig själv att jag kan! Och att ha folk som tittar på medan en flåsar och dör genom eventen, fy vilken tanke… Ändå är det ju exakt det jag vill – tävla. Och med det kommer ju publik och rödsprängt ansikte ála Sandra! 

Kommer jag bli helt utklassad?

Jag vill ju inte komma sist?

Tänk om jag inte ens kan genomföra ett event?

Är jag tillräckligt bra att vara med? 

Så, till bilden: Mitt mål för årets första – mitt första KM är att gå dit, ha kul, ge mitt allt. Oavsett hur det sen utspelar sig får jag se som en erfarenhet rikare inför kommande tävlingar

Publicerat av

sandra

Utåtriktad och positiv med en nypa ‘teaterapa’ i rätt sällskap. Spontan och alltid glad, älskar styrketräning och tatueringar. Skulle gärna äta choklad alla dagar i veckan.

Kommentera