En superhjälte

Tanken har varit och är att berätta om min träning från i söndags. Så jag får ta mig i kragen och göra det nu! 

Jag var inbokad på Kattis fokuspass i tynglyftning. Älskar dem passen, alltid kul att träna tungt och även jobba in tekniken. Men så tänkte jag ett steg till, jag kan inte alltid träna det som är kul, det som ser mest kul ut. Jag måste ju även jobba på det jag är mindre bra på, för att få en bra helhet och för jag ska kunna katogarisera mig som en superhjälteför det är verkligen crossfit atleter enligt mig!

Så, mitt svaga kort är flås/uthållighet. Vilken (o)tur för mig att passet innan fokus var just dödens flås. Förutom Jerk och bulgarian split squats – som jag för övrigt är mindre bra i så var det en 25min timecap ( jag kom in på ca 22 minuter tror jag) på följande:

Run 400m
100m suitcasewalk KB in right hand

Run 300m

100m suitcasewalk KB in right hand

Run 200m

100m suitcasewalk KB in right hand

Run 100m

100m suitcasewalk KB in right hand

repeat the intervals but this time use left hand in suitcasewalk

Så, tog mig igenom med brännande underarmar. Fyfan för suitcase.. därefter låg jag röd som en tomat i en svettpöl bra länge innan det ens var någon idé att ta sig in i duschen. Sjukt jobbigt pass men känslan efter att ha besegrat den är magisk!  

Publicerat av

sandra

Utåtriktad och positiv med en nypa ‘teaterapa’ i rätt sällskap. Spontan och alltid glad, älskar styrketräning och tatueringar. Skulle gärna äta choklad alla dagar i veckan.

Kommentera