En klockren jävla dag! 

Var på informationsträff på polisen nu på kvällen. En toppenkväll som fyllde mig med längtan och ”ja fan, jag ska bli polis, jag kommer bli polis!”. Två poliser berättade om olika yrken inom polisen, egna erfarenheter och massa annat som motiverade mig till blåkulla! Dem bjöd på muffins, och jag var tvungen att fråga vart ”donuts” var? Hö hö.. jag tycker jag var rolig!

Ena polisen tyckte jag skulle bli första kvinnliga polisen inom pikéten, och jag kan inte annat än att hålla med. Det har jag varit inne på! Hur coolt vore inte det?? Jag kommer iof tycka det är sjukt coolt om jag kommer in på skolan! 

Ahhhh, jag är så jävla pepp!!

If there is a God, you know what to do! And Santa, if you’re reading this. You know what I wish for, for christmas!!”

Det coolaste som hänt mig hittills är att jag har K Ö R K O R T ! Det är helt sinnes. Kan inte fatta att jag lyckades! Så jävla häftigt! Var så sjukt nervös att benet darrade när jag stod still vid rödljuset! Handsvett och rosiga varma kinder följde med under hela resan. Jag har körkoooort!!!!

Jag är så jävla cool!

Publicerat av

sandra

Utåtriktad och positiv med en nypa ‘teaterapa’ i rätt sällskap. Spontan och alltid glad, älskar styrketräning och tatueringar. Skulle gärna äta choklad alla dagar i veckan.

Kommentera