drömmar. mål. verklighet.

Det finns en liten flicka inom mig som vill så mycket! Kanske lite för mycket? Eller är det ens möjligt? Tur att ens drömmar ska skrämma en för att de ska räknas som tillräckligt stora. För mina skrämmer skiten ur mig! Haha. Nej men på riktigt nu, det finns så mycket jag vill åstadkomma & ge till andra. Tur att man är envis som en åsna.

& det är nog det viktigaste, att aldrig ge upp, än motgångar. Bara för att man tar en pause betyder det inte att man tänker avsluta det man engång påbörjat. Ibland behöver man ladda om batteriet & hitta tillbaka till den där sanna glöden. Läs mellan raderna så hittar ni meningen: Hitta dina varför & du kan gå hur långt du vill! Lycka till, jag tror på dig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *