Be brave. Det ska göra ont ibland. Tydligen.

Ärr kommer alltid att skada. Mer eller mindre åtminstone. Man kan säga att det finns en anledning till att sår inte helt & hållet läker & lämnar ett märke efter sig. Ärr finns där för att vi inte ska göra samma misstag igen. För att vi ska samla in visdom. Så att minas: Ditt ärr kan sitta där endast pga ett ynka felsteg, inte utav helhetshändelsen. Våga prova igen. Men med förändring på det troliga framanalyserade felet. Leta känslor, reaktioner, resultat & se deras motvinklar.

Jämför dina ärr. Du har garanterat dragit med dig några i ditt liv, annars säger jag bara: Lyllo dig! Men för att förberedda dig: Alla ärr kommer ha olika betydelser & inverkan på ditt liv. Se & lär. Än vad det gäller. Denna bild under förklarar den härliga ”En dans på rosorsväg”. Nä inte riktigt, man får helt enkelt räkna med att samla på sig några ärr på vägen till success. Tycker den kan passa in kring det mesta i livet. Vet inte vad ni tycker? Men sätt relationer överst, eller studier, din egna hälsa, ekonomi. Varje del har sin egna väg & det är bara upp till dig hur du väljer att tackla ärren, om du ens tänker starta resan vill säga? Be brave! Det ska göra ont ibland. Tydligen. Men vet du vad det bästa är? Det är värt det.

Close up of human hand drawing business plan with chalk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *