It’s never too late to put a smile on your face

Det finns en tystnad, ett rum som aldrig stått tomt tidigare, efter alla år. Behöver tid. Jag kommer höra av mig, bara inte lika ofta. Utan mer på tycke, ork, magkänsla & inspiration. Jag har varit ihärdig, brunnit, men slocknat en aning. Kommer leta vidare, till den där glöden. Vet att den finns därute någonstans. Så jag ber den att snälla sluta göm sig, för jag kommer aldrig att ge mig. Jag har funnits där så nära den, men svävat ut, bort från rutiner & viljan att bara göra. Vägen tillbaka kommer aldrig vara helt spikad, men jag vet att den finns där & det räcker gott för mig.

Jag brinner för hälsa, jag brinner för att dela med mig om det till andra. Jag har bara förlorat en del av mig själv. Det som har gett mig ork till att anstränga mig till mina innersta drömmar. Men som det är just nu så tänker jag låta den elden få stå på halvlåga. För jag behöver det. Egentid. Men jag kommer dyka upp lite då & då, för att hoppningsvis, till hösten vara back on track! Tills dess tänker jag leva life! Take care!

Instagram -> wrebecca   Snapchat -> riibezz

13652591_1187321497966513_1818910348_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *