ta vara på tiden tillsammans

Idag var jag & min syster på William Spetz föreställning där han hyllar sin mormor. Bara där är det waow vilken kille! Men det tar inte stopp där, inte ens nära, han gjorde det så fantastiskt bra! Han såg upp till henne & uppskattade henne till fullo, han glädje sig åt hennes mående & verkligen analyserade det varje gång de sågs. Han tog tillvara på deras tid & relation. Så himla vackert!

Tyvärr så tog det slut & hon tog sitt sista andetag. & där & då, i publiken, kom tanken om hur fort livet kan vända. Hur ens liv kan ändras så drastiskt. Det blev en hel throwback på så många egna situationer på bara några sek. Det gick inte att hålla tillbaka tåren. Jag insåg att det fanns så många människor jag saknade, som inte finns i mitt liv längre att dela min kärlek & glädje med.. Det gjorde ont. Man blev så liten, hjälplös, för ibland kan man inte göra något åt saken. Än hur mycket man skulle vilja de. Så ja, jag kände som William ”Ge mig en timme till”. Levande som bortgången.

Man burkar ju säga att det finns en mening med allt, & ja det gör det nog. Men är det något jag inte tycker borde ingå där så är det saknad. Mitt lilla hjärta har på tok för svårt för sånt.. & uttrycket att vi lär oss att leva utan dom vi älskar kan ju ta sig! För det borde inte vara tillåtet. Gud va negativ jag blev nu, men det får vara okej. För just ikväll tänker jag tillåta mig själv att sakna de som inte är en del av mitt liv längre, de som jag mer än något annat skulle vilja ha vid min sida!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#ALDRIGENSAM 

Idag vill jag höja en otroligt inspirerande, modig, driven & fulständigt fantastisk människa. Nu låter det som jag har träffat denna personen. Men så är faktiskt inte fallet. Denna underbara varelse gör nämligen ett jobb som jag själv väldigt gärna vill medverka i. Som jag hoppas genom mina texter kan nå ut med & hjälpa andra. Följ denna länk & läs om Charlie Erikssons arbete mot psykisk ohälsa ♡ Länk ♡ Lånar även hans bild ifrån inlägget 👇

& här har ni mitt utallande på Facebook: Efter själv ha haft mycket med psykisk ohälsa att göra så förstår jag nu ännu tydligare hur viktig denna killes arbete är! Det han gör är bland det finaste & mest fantastiska en människa kan göra ❤

Han räddar liv. Han räddar folk från sig själva & sina egna hjärnspöken som torterar dom dag in & dag ut. Att hitta luft i en sån mörk värld som man kan hamna i, av en rad olika anledningar, är lättare sagt än gjort. Vi behöver hjälpa varandra, finnas & stöta! Så lite kan göra så mycket! 

Jag står för min psykiska ohälsa. Gör det du också! Medvetenhet gör dig starkare 👊 Jag tror på dig, du är en sann stjärna & låt ingen annan få dig att tro något annat 🌟 All kärlek 💋 #aldrigensam

drömmar. mål. verklighet.

Det finns en liten flicka inom mig som vill så mycket! Kanske lite för mycket? Eller är det ens möjligt? Tur att ens drömmar ska skrämma en för att de ska räknas som tillräckligt stora. För mina skrämmer skiten ur mig! Haha. Nej men på riktigt nu, det finns så mycket jag vill åstadkomma & ge till andra. Tur att man är envis som en åsna.

& det är nog det viktigaste, att aldrig ge upp, än motgångar. Bara för att man tar en pause betyder det inte att man tänker avsluta det man engång påbörjat. Ibland behöver man ladda om batteriet & hitta tillbaka till den där sanna glöden. Läs mellan raderna så hittar ni meningen: Hitta dina varför & du kan gå hur långt du vill! Lycka till, jag tror på dig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Be brave. Det ska göra ont ibland. Tydligen.

Ärr kommer alltid att skada. Mer eller mindre åtminstone. Man kan säga att det finns en anledning till att sår inte helt & hållet läker & lämnar ett märke efter sig. Ärr finns där för att vi inte ska göra samma misstag igen. För att vi ska samla in visdom. Så att minas: Ditt ärr kan sitta där endast pga ett ynka felsteg, inte utav helhetshändelsen. Våga prova igen. Men med förändring på det troliga framanalyserade felet. Leta känslor, reaktioner, resultat & se deras motvinklar.

Jämför dina ärr. Du har garanterat dragit med dig några i ditt liv, annars säger jag bara: Lyllo dig! Men för att förberedda dig: Alla ärr kommer ha olika betydelser & inverkan på ditt liv. Se & lär. Än vad det gäller. Denna bild under förklarar den härliga ”En dans på rosorsväg”. Nä inte riktigt, man får helt enkelt räkna med att samla på sig några ärr på vägen till success. Tycker den kan passa in kring det mesta i livet. Vet inte vad ni tycker? Men sätt relationer överst, eller studier, din egna hälsa, ekonomi. Varje del har sin egna väg & det är bara upp till dig hur du väljer att tackla ärren, om du ens tänker starta resan vill säga? Be brave! Det ska göra ont ibland. Tydligen. Men vet du vad det bästa är? Det är värt det.

Close up of human hand drawing business plan with chalk

Ge dig själv det du är värd ♡

Livet är inte alltid så enkelt som man velat. Ja, livet har sin tendens att utforska & experimentera med din tålighet. Vi alla har våran svaga punkt, förr eller senare faller vi vare sig vi vill det eller ej. Jo visst det beror på om vi väljer att göra en förändring innan det ödet sker eller bara go with the flow.

Det är lätt att vara blind & trångsynt. Fastna i problem & negativitet istället för att vara analytisk & uppåt. Vilket vi än väljer så kommer det ta oss till en situation vi medvetet eller omedvetet har valt. Av lathet eller klokhet. Du styr din egna väg. Så snälla ge ditt hjärta & värld det bästa möjliga. Se möjligheter, kärlek & värme. Välj det! Det är ditt val vad du vill fokusera på. Nej det är inte alltid lätt! Så jag säger det igen ”Livet är inte alltid så enkelt som man velat”. Det är bara att välja att leva med det. Göra det bästa som just du kan göra & vara nöjd med de. Ta hand om er!  Kärlek ♡

It’s never too late to put a smile on your face

Det finns en tystnad, ett rum som aldrig stått tomt tidigare, efter alla år. Behöver tid. Jag kommer höra av mig, bara inte lika ofta. Utan mer på tycke, ork, magkänsla & inspiration. Jag har varit ihärdig, brunnit, men slocknat en aning. Kommer leta vidare, till den där glöden. Vet att den finns därute någonstans. Så jag ber den att snälla sluta göm sig, för jag kommer aldrig att ge mig. Jag har funnits där så nära den, men svävat ut, bort från rutiner & viljan att bara göra. Vägen tillbaka kommer aldrig vara helt spikad, men jag vet att den finns där & det räcker gott för mig.

Jag brinner för hälsa, jag brinner för att dela med mig om det till andra. Jag har bara förlorat en del av mig själv. Det som har gett mig ork till att anstränga mig till mina innersta drömmar. Men som det är just nu så tänker jag låta den elden få stå på halvlåga. För jag behöver det. Egentid. Men jag kommer dyka upp lite då & då, för att hoppningsvis, till hösten vara back on track! Tills dess tänker jag leva life! Take care!

Instagram -> wrebecca   Snapchat -> riibezz

13652591_1187321497966513_1818910348_n

 

STRÄGNÄS & LINKÖPING 

Så här härligt har jag haft det dom två första dagarna på denna resa. Lunch i Strägnes & bebismys i Linköping. Jag njuter av varje liten sekund & känner hur min kropp blir allt starkare & friskare. Älskar att jag verkligen tar hand om denna sommar & gör de jag känner för & får mig att må bra. Just nu är vi i Karlskrona, i typ världens mysigaste stuga så jag vet inte vad. Som sagt jag njuter & försöker hitta mitt inre lugn. Den där balansen som jag tappat, förmågan att kunna andas & bara vara. Hoppas att allt är bra med er också & att ni tar vara på livet ♡