2016- Början på ett nytt bloggningskapitel..

new-years-day-1086902_1280

Nu ska jag ge mig på att försöka blogga lite, självklart i huvudsak om träning, då det är mitt stora intresse, och därav en stor del av mitt liv numera de senaste år. Men kommer självklart innehålla mycket annat också. Tankar, funderingar, mitt liv i allmänhet.

Finns ju många åsikter från folk om hur mycket man ska träna, om det verkligen är hälsosamt att träna 5-6 ggr i veckan. Speciellt på min arbetsplats (i huvudsak då de äldre kvinnorna), männen däremot stöttar mig och är imponerade att jag orkar träna så mycket enligt dem. För mig är det verkligen väldigt hälsosamt, då jag jobbar som receptionist och vet att min kropp inte mår bra av allt för mycket stillasittande. Kan ju bara gå tillbaka när jag började jobba som detta, och på ett halvår gick upp nästan 15 kilo, pga mycket stillasittande, mackor och eftermiddagsfika 5 dagar i veckan..

Min favoritträning är gammal hederlig styrketräning, något som fallit mig i smaken och som jag märker utvecklar mig både mentalt, kroppsligt och hur man ser utvecklingen på muskulaturen när fettet man strävar efter att få bort försvinner mer o mer 😛

Mitt 2016 kommer bli ett ännu mer äventyrligt år, med resor, träffa mina nyfunna vänner många ggr, träning, träning, träning och kolla träningsevent och mässor, startar med Tyngre Classics III och så vidare, och avsluta året med Fitnessfestivalen 🙂

Ni får ha överseende med mitt bloggande i början, tills jag får in rutinen 😛

Kommer i nästa blogginlägg att skriva lite mer om vem jag är.

Imorgon är det dags för årets första träningspass för min del 🙂

Tills jag skriver igen, ha en fin lördag!

/N

 

2 thoughts on “2016- Början på ett nytt bloggningskapitel..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *