Desperate procastinator need your help.

Vad är felet?

vaaad

Mina rutiner från 2015 finns inte.
Innan hade jag  tid att träna nästan varje dag. Jag hade tid att arbeta övertid, ta mig till gymmet, köra 2 timmarspass och vara hemma innan 19 på kvällen. Vad har hänt med 2016? Jag trodde vi var i skottår och hade ett helt DYGN extra att röra oss med. Men det känns som om dagarna är kortare, sysslorna fler och motivationen helt bortblåst.

Idag är det söndag och jag har inte haft tid till träning sedan i onsdags. Fatta träningsvärken som kommer uppstå imorgon efter dagens pass. Dagens helkroppspass. Dagens extra långa pass. Kompensationspass.

Hur ska jag klara tappa 10 kilo till sommaren om jag aldrig hinner med min fitness?

Finns det någon som läser detta inlägg och lider med mig? Finns det någon som även kan hjälpa mig med motivationen och planeringen av mitt liv?!
Snälla.
//desperat prokastinatör

14102db83b06bade4f5265bb065e17e1

En reaktion på “Desperate procastinator need your help.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *