Att vända på ett däck

Sådär, nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka!
Full fart med nya jobbet som instruktör/medlemsrådgivare på Raw Motion och imorgon sätter jag igång med mina pass.
Är så förväntansfull, glad och tacksam över den här möjligheten! Äntligen har jag fått in foten i något jag verkligen brinner för. SÅ det här året kan inte annat än att bli helt fantastiskt med massor av utveckling och nya lärdomar, samt nya bekantskaper.
Jag har ingen sån där ”gå ner 5 kilo” eller ”börja träna mer” mållista för 2016.
Går jag ner i vikt så är ju det säkert trevligt, men jag föredrar att måtten minskar..och jag behöver inte träna mer. Jag behöver ÖVA på mer saker snarare 😉
Däremot har jag tre mål detta år. Eftersom jag känt länge länge att jag är ”färdig” inom vården och jag älskar träning och hälsa så ska jag utbilda mig till Personlig Tränare och Kostrådgivare. Jag håller för tillfället på att kolla runt efter lämpliga utbildningar.
Sen måste jag skaffa mig det där körkortet också, helst innan sommaren.
Vad har du för mål under 2016?
f650e230-fd2f-4fb3-9533-45e00644b824

Träningen har verkligen legat på is. I onsdags förra veckan blev dottern supermagsjuk och i fredags var det min tur. Så vi har varit däckade här hemma. Trevlig start på året sådär 😉
Men idag var i alla fall jag och dotter på benen. Jag hade möte med en av mina nya chefer på Raw och sen lekte jag faktiskt runt lite för att få igång kroppen igen.
Bland annat så vände jag lite däck, det gör jag inte så ofta.
3a51e4b1-539c-4411-a4a7-656d0eeb364a

Otroligt roliga saker jag har att se fram emot som sagt. Otroligt roligt att få vara en del av Raw Motion och RIKTIGT skönt att vara frisk igen.
Fördelen med att vara hemma:
Jag är en kreativ person och kreativiteten använder jag gärna i håret så att säga. Så, efter 5 månader var det dags för en ny rolig frisyr. Det som skulle ta runt 2-3 timmar tog visserligen 2 dagar, men det blev klart inom min ”tidsram” och jag hann dessutom både vara magsjuk(läs:kräkas) OCH få sova ordentligt.

Resultatet?
Här:
88e712b7-9e02-4fe0-bb78-745c9f8acccc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *