Ett ”VAD FAN HÄNDE” moment///Ett provlass med mina EGNA powerbars

Tommy Ekdahl har skrivit en riktigt bra artikel där han jämför CrossFit med Nintendo 8 bits.

I en sväng skriver om att man jobbar och sliter innan man dör. Och sen ligger man i fosterställning på golvet och tänker ”VAD FAN HÄNDE?”

Well, ett litet sammanträffande efter att jag läst den här extremt bra artikeln, var att jag faktiskt hittade en bild som är från sensommaren 2014, efter en rejäl jäkla ”hållkäften”-Team WOD när jag körde Crossfit.
Eve, i en fosterställning-ish (framstupa sidoläge snarare) med en touch av ”VAD FAN HÄNDE?”
43a4cd4c-41ba-43d4-95b2-b8d56009df5e

Ingen fara. Jag andas, lever och är vaken på bilden. Lite slut bara. Vill minnas att just den WOD:en blev en sån där bra, där man var extra stark och extra uthållig. Men de där 20 minutrarna på golvet efteråt var extremt välbehövda.

Jag ville väl mest visa att det faktiskt händer. Och att det på något sätt är en grymt skön känsla.
Jag kan inte säga att jag i dagens läge kär CrossFit, för det gör jag ju inte. Jag kör en variant av Crossfit/OCR/balansträning/spänstträning/HIIT/teknik/styrka
Jag kör väl allt, som en påse gott och blandat. Och min kropp mår enormt bra av det!
Battlescars finns, och det kommer bli fler.
It`s just a part of my lifestyle.

Har du bildbevis på ett ”Vad Fan hände”-moment?

Idag är det Fredag. Ett pass på Raw Motion, utan varken bilder eller filmsnuttar denna gång. Men övningarna som jag gjorde, balans och spänstmässigt kommer jag köra även i helgen och tipsa er om lite mer givande träning.

Dagen för övrigt har spenderats med att baka powerbars(jag KAN avslöja att jag kommer att ha mina egna powerbars, med eget recept, till försäljning här framöver), produkterna kan nog läggas i RawBake(även kallat no-bake) eller Paleo-facket. Inget socker, vete, ingen laktos, inga konstiga tillsatser. Jag har gjort ett provlass på 4 stycken bars nu och alla är fantastiskt goda.

Vad sägs om denna:
195a9581-d752-4530-a78c-a205b30533ed
Apelsinchoklad, självklart med färsk apelsin och kakaopulver och lite annat mumsigt.

Eller så har vi tranbär/cashew, tranbär/cashew/choklad, rostade havregryn och kokos med färska blåbär:
fcb9171e-aa98-40c5-a0c2-b692ffedf283

Mina bars är otroligt saftiga och mitt mål är att kunna servera eller (på något sätt som just nu är under arbete) levera dessa när de är färska.
Smaken är extremt viktig, tycker jag, det ska smaka ÄKTA om något du äter, om du förstår vad jag menar. Inga konstgjorda smaker eller ämnen.

På tisdag ska några personer få provsmaka mina färdiga bars. Jag hoppas att de gillar de lika mycket som jag och min familj.

Jag har många fler recept på gång och allt är som sagt under arbete.
Kul va?

Nu på kvällen så lyckades jag smita undan och ta ett rejält skumbad. Så nu är jag laddad och redo för en helg med julgransfix, adventsbakande, träning och självklart…skrivande.

d7bd643b-be67-4a95-ae34-077706cad189
Hur ser er helg ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *