Spänstigt var det här

IMG_20151209_193821Screenshot_2015-12-09-19-33-09

En WOD idag:

6 deadlifts, 7 burpee-pullups, 10 KB slinga och 200 meter löpning(men jag körde 3 varv i trappen, maxfart).   Denna WOD var en AMRAP på 20 minuter, vilket betyder att man kör så många varv du hinner på 20 minuter.  Jag hann bara 11..den här gången.

Körde också lite balans övning. Två kettlebells som du hänger på en pinne eller en stång med hjälp av gummiband. Sen ska du lyfta detta över huvudet och gå så stabilt du kan med kettlebells en som svänger och har sig. RIKTIGT bra stabilitetsövning tycker jag.

Sen blev det såklart spänsthopp.  Först från marken och upp på vikterna. Jag ökade med en viktplatta idag. Det känns verkligen riktigt bra att spänstigheten börja ta sig.

Testade också Boxhopp på högre höjder också. På boxen. Tror den var 80 cm, jag har hoppat max 70 cm tidigare. Så tänkte…äh…jag provar.  Spänsthopp är extremt kul. Precis lika kul som att springa i trappen.  Jag får riktigt glädje av den här träningen! Och de motiverande människor runtomkring också. Wow!


Screenshot_2015-12-09-19-34-43

Imorgon kör vi igen! Med fokus på överkroppsstabilitet. Benen får ligga i fokus nästa vecka. :

Hur brukar era träningsveckor se ut? Vore jätteintressant att göra hur ni lägger upp era dagar, era pass 🙂 dela gärna med er

 

 

3 reaktioner på ”Spänstigt var det här”

 1. Jag har oftast:
  Mån: bröst
  tis: rygg
  ons:ben
  tor:armar
  fre:axlar
  lör:börja om igen.. så inte riktigt så att dagarna alltid synkar:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *