Utvärdering v.47.

Idag tänkte jag köra en utvärdering av min träningsvecka!

Jag har hunnit med 4 styrkepass samt 3 spinningpass denna vecka. Styrkepassen har gått lysande tycker jag, inga personliga rekord, jag håller fortfarande på att komma ikapp där jag tidigare var i styrka och så vidare. Mitt mål just nu är alltså att bli lika stark som jag förut var. Jag väger cirka 58 kg nu och jag tycker det är en stadig vikt som jag kan bygga muskler på!

Jag jobbar ständigt efter mina stora mål som är:

100kg i Marklyft (just nu är mitt max 82,5 kg)

200 kg i Benpress (Just nu är mitt max 180 kg och gjort 6 reps)

70 Kg i Knäböj (Just nu är mitt max 65 kg) 

En reaktion till “Utvärdering v.47.

  1. Härliga mål! 🙂

    Jag vill upp mitt gamla 120kg i knäböj. Just nu ligger jag mest och fjösar runt 80 för att bygga stabilitet och uthållighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.