Coach/pt.

Hej gänget! 

Jag tänkte faktiskt nu ta och berätta lite mer om min coach/pt. Det vår såhär att förra året i September, kontaktade jag en tjej som heter Olivia, Oliva är pt och tävlar själv i internationella tävlingar i Bikinifitness. Hon skrev då två scheman till mig, både för träning och mat. Jag kommer ihåg att jag var så chockad över hur mycket jag skulle äta, 5 gånger om dagen och vi snackar rejäla måltider som jag nu för övrigt skulle vara ganska små då jag äter ännu mer nu hehe. Maten var såklart ren och råris, gröt, kyckling och nötter är saker jag dagligen får i mig. 
Träningsschemat var sjukt roligt, 5 styrkepass i veckan. Jag utvecklades så mycket och sedan i början av året bytade jag till ett nytt träningsschema där jag fokuserade på bakdelen. Under tiden ökade jag mat intaget och eftersom jag chockade kroppen ännu en gång med ny träning, utvecklades jag sjukt! I somras fick jag ännu ett nytt schema, detta var väldigt tung träning med maxlyft, detta var dock inget för mig så det kör jag inte längre på. Olivia har stöttat mig hela vägen och verkligen hjälpt mig, hon är grym verkligen! 

Jag har liksom gått från att köra benpress på 70kg till 182kg på knappt 1 år och från 45 kg till 82kg i marklyft.

Så mitt tips är verkligen att investera i en pt, det är så värt det, tveka inte!  

Vänster bild, Juni 2014. Höger bild, Maj/Juni 2015.

IMG_4399

Jag kan som ni säkert förstår inte berätta specifikt för er vad mina scheman innehåller. Sen är det ju faktiskt så att det som funkar för mig kanske inte fungerar för dig, det är så individuellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.