Disco

Idag mina vänner, var det disco på gymmet! Armar med lite axlar som avslut!

Jag älskar att köra super-set och ibland tri-set när jag kör armar, skön pump och jag blir snabbt starkare. Eftersom mina armar är olika starka för att min vänstra sida utvecklas snabbare än min högra, så  älskar jag att köra med hantlar så jag verkligen kör slut på båda armarna och inte kan ta i extra mycket med den ena armen.

Detta tri-set för Bicep körde jag idag bland annat och det är galet jobbigt – 

a) Incline Bicepscurl  10-12 reps.

b) Stående hantelcurl till Failure

c) Stående hammercurl till Failure,

Vila 60 sekunder, repetera 3 gånger! Tryck på namnen ovan för att komma till en youtube video där ni får se hur övningen utförs.

Jag får hellerbicce inte riktigt lägga ut mina pass här på bloggen, min coach skulle inte bli så glad då. Nu tänker några av er säker, ”Har Evelina en coach?” Mer om de kommer i nästa inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.