Cardio bryter ner muskler.

Mår ni bra? Jag kan säga som såhär att jag känner mig lite smått stressad över allt jag måste hinna med nu. Speciellt inför  matteprovet på Måndag, jag måste få ett godkänt, man kan ju inte tyvärr blinka lite med ögat och få ett E, så det är rå plugg som gäller nu haha. 

Snart ska jag ta en paus från pluggandet för att ta mig tid för min lycka i vardagen, happy hour på gymmet såklart! Idag tänkte jag köra lite rygg samt spinning. Älskar att avsluta mina pass med cardio faktiskt, även fast det inte är optimalt efter styrka då man bryter ner muskler när man kör cardio, but I can´t help myself, det är ju så kul, så någon gång ibland kör jag båda.

Ikväll kommer bilder från resan upp! Imorgon ska jag försöka köra igång bloggen på riktigt, men bara om jag får tid ikväll att förbereda lite inlägg, hinner inte skriva när jag är i skolan som ni säkert förstår.

Så länge kan ni få se de sjukt snygga skorna jag köpte i Berlin, de kommer från butiken ”Forever 21” och kostade endast 31 Euro vilket motsvarar cirka 300 Svenska kronor, visst är de amazing?!?

IMG_4459                                IMG_4461

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.