Home sweet home

Hejhej! Jag är tillbaka och just nu i skrivande stund slumrar ögonen och jag känner mig så trött. Jag har åkt buss exakt hela natten så det har inte varit mycket sömn om man säger så, som vanligt har jag haft energi som en duracell kanin och eftersom dagarna varit träningsfria har jag haft så mycket extra energi som jag ej fått ut haha därav sömnlös natt..  Det kommer komma ett inlägg som handlar lite mera om resan, när jag fått tag på bilderna som fotades osv. Vill också kolla med min kära klass att det är ok att bilderna kommer upp här, annars kan det bli ett jäkla liv haha. 

Är ni fortfarande så duktiga och kör på sockerfritt? För er nya läsare så körde jag igång en liten utmaning på min blogg 1,5 vecka innan jag bytade, det gick ut på att utesluta alla sötsaker tills man inte längre känner sug. Även jag var med och höll det fram tills resan start då jag sedan bestämde mig för att knapra på lite naturgodis på vägen till Berlin hihi. Detta har hjälpt mig jätte mycket då jag inte längre varit sugen på någonting vilket gjorde att jag ej ätit något godis i Berlin förutom ett wienerbröd på båten inatt hehe 😉

Det är absolut inte försent att köra igång denna utmaningen, jag garanterar er en friskare känsla och en gladare vardag. Testa säger jag!!

 

En reaktion till “Home sweet home

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.